12 weken Ademcoaching

Wil jij meer balans ervaren tussen jouw werk, jouw gezin én jouw persoonlijke verlangens? Als ondernemer heb je het al druk genoeg. Dus laat los wat jou niet meer dient en ervaar de ruimte om weer te creëren vanuit flow. In verbinding met jezelf, jouw gezin én jouw bedrijf.

Voor wie is het Pleasure in Business traject?

Jij zorgt altijd voor anderen en hebt zoveel verschillende rollen. Als ouder, als partner, als manager, als coach. Maar wie ben je eigenlijk wanneer al jouw rollen wegvallen?

Er zit meer in je. Je voelt het. Het is tijd om voor jezelf te kiezen. Om jezelf op de eerste plek te zetten. In verbinding met de mensen om je heen, maar dan zónder jezelf voorbij te lopen…

Stel je voor dat dit jouw leven is: 

 • Je ervaar balans te in jouw bedrijf, jouw gezin én jouw eigen verlangens.
 • Je kunt rust en vrijheid vinden in jezelf, los van de chaos in jouw omgeving.
 • Je handelt vanuit jouw gevoel in plaats vanuit je hoofd.
 • Je kunt oprecht genieten van alles wat er op dit moment is, zonder dat onrustige gevoel dat je meer moet doen..
 • Je kiest zelf hoe je reageert op externe factoren en triggers, zónder dat jouw emoties je overvallen.
 • Je laat beperkende overtuigingen, emotionele blokkades en oude patronen los en voelt de excitement voor iets nieuws.
 • Je stopt met twijfelen en maakt vol vertrouwen keuzes.
 • Je hebt simpele tools in handen om spanning los te laten en jezelf op te laden tijdens overvolle dagen.
 • Je voelt de inspiratie en creativiteit weer stromen.
En hoe voelt dat? Voel je het al stromen? Zo ja, dan nodig ik je graag uit voor een digitale koffie. Waarin we samen ontdekken of jouw persoonlijke situatie bij dit traject past. 

Wat kun je verwachten in 12 weken ademcoaching?

Wat je krijgt is heel simpel: 12 persoonlijke coaching sessies, waarvan 6 live ochtenden met ademwerk en 6 integratie gesprekken via Zoom. Maar het ‘wat’ is niet belangrijk. Het gaat erom wat dit jou oplevert en of dit is wat je zoekt. Het doel van deze 12 weken? Jouw lijf en emoties zijn in balans en je kunt weer oprecht genieten van tijd met jezelf, je partner en/of gezin. 

Verbinding met jezelf en jouw gevoel

Je leert jouw lijf en de fysieke reactie op externe triggers beter kennen, zodat je handelt op basis van wat jouw gevoel vertelt (in plaats van jouw hoofd). 

 

Hoe doen we dit?

Met ademoefeningen die het parasympatisch zenuwstelsel stimuleren, waardoor stresshormonen dalen en jouw lijf in ruststand komt. De plek van waaruit we voelen en verbinden.

Loslaten wat je niet dient en vertrouwen op je lijf

Je doorbreekt oude patronen en beperkende overtuigingen door alle emoties onderdeel te maken van jezelf. Waardoor jij rust en vrijheid ervaart in je lijf.

Hoe doen we dit?

Met ademwerk in diverse technieken, bodywork om ruimte te geven aan lichamelijke blokkades en beweging voor fysieke, mentale en emotionele vrijheid.

Zelf in de energie stappen die jij nodig hebt

Je ontdekt hoe je de inzichten en ervaringen vanuit de ademsessies zelf toepast in dagelijkse situaties die jij tegenkomt. 

Hoe doen we dit?

Met integratiegesprekken en simpele oefeningen vanuit huis. Zodat jij je bewust wordt van hoe jij zelf meer rust, focus, kracht en energie creëert in jouw dagen. 

 

Hoe zien deze 12 weken eruit?

Tijdens jouw Pleasure in Business traject zien we elkaar iedere week en kun je tussentijds jouw vragen stellen via Whatsapp:

 • 6x adem/embodiment sessies op locatie in Castricum
  In deze sessies (2 uur) ontdekken we wat er op dit moment speelt. Dit doen we met lichamelijk werk zoals ademwerk, bodywork en beweging. Afgestemd op wat jouw lijf fysiek, mentaal of emotioneel nodig heeft voor meer vrijheid. 
 • 6x integratie gesprekken via Zoom
  In deze gesprekken (1 uur) ontdekken we hoe jouw ervaring en inzichten nu onderdeel zijn van jouw dagelijkse leven. Waar merk je verschil, waarin kom je jezelf nog tegen en wat heb je nodig om anders te kunnen handelen?
 • 1 privé cacao ceremonie voor jou en een vriend/vriendin
  Tijdens één van de adem/embodiment ochtenden heb je de mogelijkheid om de verbinding met jezelf én een vriend/vriendin te versterken via een ademsessie met cacao ceremonie. Pure rauwe cacao nodigt uit om het hart te openen en dichterbij het gevoel te komen.
 • 3 maanden persoonlijk support via Whatsapp
  Tijdens dit traject kun je al jouw vragen stellen en inzichten met mij delen via Whatsapp. Zodat je vanuit verbinding en vol vertrouwen kunt werken aan jezelf. We doen het samen.

Is dit precies waar je naar op zoek bent? Meld je dan snel aan voor de wachtlijst. Op dit moment zijn er 2 plekken per maand beschikbaar.

De investering voor dit privé traject is € 2.900 excl. 21% BTW. Termijnbetaling is mogelijk.

Tanja van Laarhoven - lekkerlijfcoaching handpan

Wat anderen hierover zeggen?

Wanneer je de mening van anderen ook zo belangrijk vindt dan hier lees je alle Google reviews. En hieronder staan een aantal reviews van anderen die dit traject hebben doorlopen. Liever een een losse sessie doen om mijn werkwijze te ervaren? Dan zie ik je graag bij een van de geplande events.

“De ademsessies met Tanja hebben mij weer nieuwe opties gebracht om tegenwicht te brengen in het hectische leven wat ik graag leid als ondernemer.


Elke keer als ik een ademsessie bij Tanja heb gedaan, heb ik het gevoel dat ik dieper bij mezelf ben gekomen en voel ik me meer ontspannen. Daarnaast heb ik goede adviezen gekregen over voeding en supplementen, waarbij er altijd ruimte is om juist te zoeken naar een vorm die goed past bij mijn wensen en behoeften. Dat is wat ik extra fijn vind aan Tanja, ik ervaar nooit een oordeel, kan volledig mezelf zijn en ik kan bouwen op haar expertise”.


Helma Loomans, Interim Compagnon

“Door de ademsessies van Tanja kan ik mij nu distanciëren van angsten. Ik ben tijdens een burnout in mijn eigen kracht gaan staan. Met vertrouwen op mijn eigen beslissingen. De eerste sessie was zelfs doorslaggevend voor een belangrijk besluit in mijn carrière. De sessies leerde mij ook veel over mijn verleden, wat nu stimulerend is voor mijn toekomst in plaats van een last.

Heb nu heel veel rust in mij, dat is ongekend. Was mijn hele leven al gestresst en bezig met targets. Leefde altijd tussen 2 werelden. Alles in enorme beweging en versnelling. En dat is echt weg. Ik vlucht nergens meer naartoe. Het is goed hoe het is nu op dit moment.

Het was een hele mooie reis. Het doet heel veel met me. In alle opzichten. Wat ik werkelijk in mijn leven wil. En in mijn relatie. Dankjewel Tanja!” 

Jitka, Yoga docente