OVER TANJA

Ik creëer lekkere lijven zodat jij kunt doen wat jij belangrijk vindt. Of je nu een bedrijf runt, een berg beklimt of over 30 jaar je kleinkinderen wilt leren surfen. Dat lijf zul je daar toch echt bij nodig hebben. En een lékker lijf geeft jou de vrijheid die daarvoor nodig is.

ZO KWAM IK HIER TERECHT

Mijn naam is Tanja van Laarhoven en zo stapte ik over van corporate leven naar ademcoach.

9 jaar lang werkte ik in de marketingwereld. Vanuit diverse agencies adviseerde ik verzekeraars en fashion brands over hun online strategie om hun omzet targets te behalen. Een fast paced industry waarbij het motto was: ‘work hard, play harder’.

Voor mij resulteerde dit in 7 dagen per week werken, altijd willen overperformen (meer geven dan nodig) en daarnaast ook ‘moeten’ sporten en genieten van mijn sociale leven.

Dat deed ik met veel passie. Totdat mijn lijf zei: de groeten. Zij trakteerde mij op een burnout.

Ik had nul energie, was volledig overprikkeld, kreeg paniekaanvallen in publieke ruimtes, was snel getriggerd door familie, vrienden en collega’s en was niet de persoon die ik wilde zijn in verbinding met anderen.

Niemand wist precies te vertellen hoe en wanneer ik mij beter ging voelen. Dus ik begon mijn eigen zoektocht. Ik probeerde allerlei type coaching en liep van therapeut naar therapeut.

Ik ontdekte dat mijn stressniveau niet alleen gedreven was door externe factoren en dat ik hier zelf invloed op had. Maar m’n hoofd was zo dominant dat ik dit niet kon voelen.. 

Ik deed de OERsterk opleiding tot leefstijlcoach en kwam daar in aanraking met breathwork. Holy shit, een nieuwe wereld ging voor mij open. 

Al dat gezonde eten, hard sporten, proberen te mediteren.. het had allemaal weinig effect wanneer mijn overactieve zenuwstelsel nog in fight/flight modus stond.

Waarom wist niemand in mijn omgeving dit?!

Ik dompelde mezelf onder in breathwork opleidingen en masterclasses, en mijn missie werd glashelder. 

Sindsdien help ik professionals zélf in de energie te stappen die nodig is om te blijven geven en presteren. Vanuit ruimte in hun hoofd blijft de inspiratie stromen en groeien zij vanuit hun creatieve flow.

Door de sterke verbinding met hun lijf en simpele integratie in hun drukke leven kunnen zij blijven doen wat zij het allerliefst doen. Zijn ze meer in balans bij hun partner, gezin, klanten en collega’s. En daarmee de persoon die ze zelf willen zijn.

I freakin’ love it.